AYDIN / GERMENCİK - Bozköy Ortaokulu

Bozköy Ortaokulu

Bozköy Germencik AYDIN
Vizyon
Bozköy İlk/Orta Okulu olarak; Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil, çözümün bir parçası olmalarını sağlamak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak ve kullanmayı bir alışkanlık haline getirmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen, kendini geliştiren öğretmenler, araştırmacı öğrenciler ve katılımcı veliler ile birlikte çevrenin önder okulu olmak..
Kendisine güvenen, Çevresine faydalı, dürüst bireyler yetiştirmek
Başarılar
AYDIN İLİ GENELİNDE YAPILAN ÇEVRE VE ORMANCILIK PROJESİNDE AYDIN İKİNCİLİĞİ, İLÇEDE YAPILAN RESİM, KOMPOZİSYIN ŞİİR YARIŞMALARINDA ELDE EDİLMİŞ DERECELER,
Öğretim Şekli :TAM GÜN
KALORİFER
SERVİS VE HUSUSİ ARAÇLARLA
Yerleşim Yeri
İLÇE MERKEZİNE 13 KM UZAKLIKTA BULUNAN BİR KÖY OKULUDUR. KÖY NUFUSU 1214 KİŞİDİR, ÖĞRENCİ SAYISI 52 DİR OKULUMUZDA TAŞIMALI ÖĞRENCİ BULUNMAMAKTADIR.
İLE UZAKLIK 35 KM İLÇEYE UZAKLIK 13 KM